Протестиращите майки на деца с увреждания поискаха оставката на вицепремиера по

...
Протестиращите майки на деца с увреждания поискаха оставката на вицепремиера по
Коментари Харесай

Протестиращите майки поискаха оставката на вицепремира Симеонов

Протестиращите майки на деца с увреждания желаеха  оставката на вицепремиера по демографската политика Валери Симеонов. 
 Симеонов без задръжки: Група кресливи дами спекулират с тея сякаш заболели деца
Причината е изявлението на Симеонов, че те са  " кресливи дами с сякаш заболели деца ". Те бяха в Народното събрание по време на разискванията по вота на съмнение против държавното управление на тематика опазване на здравето. След това майките дадоха брифинг с водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинов, която също поиска оставката на вицепремиера. 

" Този човек не може да остане и минута повече на поста си. Ние не желаеме единствено неговата оставка. Днес, с вота на съмнение, желаеме оставката на цялото държавно управление за злополуката в здравната система, за мъката, на която са подложени българските жители. Така че през днешния ден е денят, в който желаеме цялото държавно управление да си върви ", коментира Нинова. 

След това майките на деца с увреждания споделиха, че Валери Симеонов нямат място в ръководството, а камо ли да дават отговор за демографската политика. " Ако този човек остане на поста си, по какъв начин министър председателят ще огледа някого в очите ", споделиха майките.

Те попитаха дали казаното от Симеонов е мнение и на премиера, и на цялото държавно управление. " Очакваме оставка персонално от него по опция още през днешния ден да пристигна при нас на палатката и да я видим`, каза една от майките.

Нинова сподели още, че " в цивилизована страна този човек не може да остане на поста си ". 

Попитани дали социалистите не ги употребяват политически, майките на деца с увреждания дадоха отговор, че проблемите им нямат цвят.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР